Bland din helt egen pakke med både tv & streaming

 

Du kan som medlem af Tunet, mulighed for at blande din egen underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester.

Det er nemt at komme i gang med at blande. Du skal bare have en Grundpakke, og så vælger du, hvor mange Bland Selv-point du vil have oveni. Og jo flere point du vælger, jo flere tv-kanaler og streamingtjenester kan du blande i din pakke.

Der er masser af underholdning at vælge imellem, så du kan få det præcis, som du vil have det – og samle alt din underholdning ét sted.

Læs mere om dine muligheder med Bland Selv

Du bestiller Bland Selv i YouSee-Butikken, på 7070 4070 eller på yousee.dk. Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv koster det samme som en fast Mellem- og Fuldpakke og betales direkte til din forening. Vil du have 20 point. skal du både bestille en Mellempakke med Bland Selv og 10 ekstra point. 

På MitYouSee kan du flg.: 

  • Bestille TV med Bland Selv
  • Bestille Ekstrakanaler
  • Bestille YouBio
  • Få hjælp til at indstille dit TV
  • Få aktuel driftinformation

Besøg mitYouSee

Brochurer:

Indhold i faste Tv-pakker

Lær Bland Selv at kende

Saml alt ét sted

Brug pointene til at blande

Skift ud, når du vil

Du kan altid skifte tv-kanaler og streamingtjenester, hvis du vil prøve noget nyt. Nye kanaler og tjenester bliver låst i 30 dage, hvorefter du nemt kan skifte dem igen, hvis du vil. Det koster ikke ekstra, uanset hvor meget og hvor ofte, du skifter. På den måde behøver du aldrig at gå glip af noget.

Tag Bland Selv med overalt

Du kan tage Bland Selv med dig og se alle dine kanaler og tjenester, lige hvor det passer dig. Uanset om det er i dit sommerhus eller på en rejse i EU. Så er underholdningen også sikret, når du er på farten.

Når man som YouSee mobilabonnent, bruger YouSee-apps på sin telefon eller iPad/tablet, bruger man ikke data.. 
…Læs mere

Sådan får du TV med Bland Selv

Find ud af hvor mange kanaler/streamingtjenester du vil have udover grundpakken.
Der er 10-20 og 36 point i de tre TV med Bland Selv pakker vi tilbyder.

Du kan enten bestille selv på YouSee´s hjemmeside, eller du kan ringe direkte til YouSee og bestille TV med Bland selv.  Tlf.: 7070 4070.
(Bland Selv 20, kan KUn bestilles på telefonen)

Ønsker du at bestille selv, skal du gøre således:
Besøg www.yousee.dk
I øverste højre hjørne klikker du på ikonet, der hedder “Menu”. Her vælger du “produkter”, “TV og Streaming”.  På den nye side ruller du ned på skærmen til du ser teksten “Er du allerede kunde“, og klikker på “Log ind“. Følg vejledningen.

En Bland Selv-pakke kræver udstyr. Du får den bedste tv- og streamingoplevelse med en YouSee Tv-boks. Du kan også bruge fx Apple Tv eller Chromecast.

Husk at der er en række éngangsomkostninger forbundet med skiftet til TV med Bland Selv.

Èngangs omkostninger ved “TV med Bland Selv”
Pakkeskift Kr. 350,00    (Du skal ikke have pakkeskifte hvis du i forvejen har en grundpakke)
Yousee TV-boks Kr. 30,- pr. måned i leje  eller Kortlæser “YouSee kompatibel” Kr. 299,00 og digitalt kort YouSee: GRATIS