NYHED !

28. november 2019
Vi er glade for at kunne fortælle vores medlemmer at foreningens kabelnet er blevet opgraderet, sådan at vi nu kan tilbyde Gigabit Internet.

Bedre tv-signal

85% af vores medlemmer for et skarpere tv-billede, og 100% af vores medlemmer oplever et mere stabilt tv-signal.

Med opgraderingen er vores kabelnet helt klar til 4K tv, og forberedt til næste generation Tv som hedder 8K.

 

Internet

Det betyder at du får et mere stabil forbindelse, og dertil at du får mulighed for at få hastigheder helt op til 1.000Mbit, også det der kaldes Gigabit bredbånd.

—> se priser

Få hurtigt Internet fra Yousee

Trædballe-Uhrhøj Antenneforening har en foreningsaftale, som betyder at du får Internet fra YouSee til særlig foreningspris.
Med Internet får du ikke kun rabat på en hurtig forbindelse. Du får noget, som efterhånden er lige så vigtigt, når du surfer på nettet: Sikkerhed online.

Hver 3. dansker har været udsat for cyberkriminalitet, og du kan undgå, at du bliver en del af statistikken.
For når først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, er det for sent. Derfor får du en sikkerhedspakke med i dit bredbåndsabonnement, så du og din familie altid kan færdes trygt på nettet.

Med YouSee Sikkerhedspakken kan du bl.a.:

Beskytte børnene på nettet
Gå på netbank uden bekymringer
Få effektiv antivirus
Shoppe trygt og sikkert online

Med Internet fra YouSee får du:

Hastigheder på op til 1.000 Mbit
Trådløst modem med Wi-Fi  (Markedets bedste)
En sikkerhedspakke til dig og din familie

Hastighedsgaranti:
Internet med hastighedsgaranti fra YouSee er lynhurtigt Internet med hastighedsgaranti.
Du kan selv vælge den hastighed du har brug for helt op til 1.000 Mbit

Indbygget Wi-Fi:
Brug Wi-Fi som medfølger gratis i det modem du får tilsendt, og gå online på flere computere, tablets og mobiler på samme tid. Du behøver ikke at bekymre dig om hvor mange GB du bruger, for der er fri data med i abonnementet.

Sikkerhedspakken
Bredbånd giver dig ikke alene lynhurtigt bredbånd med mulighed for symmetriske hastigheder.
Alle nye Internetabonnementer får også YouSee Sikkerhedspakke med i prisen og dermed en indbygget sikkerhed.
Der følger tre licensnøgler med, som hver kan bruges til at beskytte en pc, tablet eller mobil. Har du f.eks. to computere, en tablet og to mobiltelefoner, kan du købe to ekstra licensnøgler, så du får indbygget sikkerhed på alle dine enheder.
Der er stor forskel på et GRATIS produkt og denne sikkerhedspakke. Se forskellen

Wi-Fi
Er du træt af en dårlig wi-fi-forbindelse, døde zoner og ustabilitet?
Men en YouSee WiFi Booster kan du få boostet din wi-fi-forbindelse, så du og din familie kan få god wi-fi-dækning i alle hjemmets kroge. WiFi Boosteren sørger for, at du kan bevæge dig frit og altid nyde godt af lynhurtigt wi-fi.

WiFi Booster Startsæt
For at etablere et stabilt og intelligent hjemmenetværk, skal du minimum have et WiFi Booster Start Sæt, som består af to WiFi Boostere. Hvis du bor i et stort eller højt hus, kan du supplere med det antal WiFi Boostere, der er behov for.

Vigtigt vedr. symmetriske hastigheder:
Når du opgraderer eller bestiller en Symmetrisk hastighed, skal du have monteret et nyt bredbåndsstik i din bolig, og du skal måske også have nyt modem.
Har du evt. en gammel fordeler dåse, skal denne fjernes eller udskiftes med en ny, og den del skal du selv betale. Du vil få et tilbud på udførelse af dette, mens teknikeren er i huset.

Priser:
YouSee tilbyder Internet til priser fra 129,00*
* Der pålægges oprettelsesgebyr og medlemsskab af Trædballe-Uhrhøj Antenneforening, hvis IKKE du er TV kunde
—> Se aktuelle priser på Internet

Vigtig Info!
Vær opmærksom på at du også skal være medlem af Trædballe-Uhrhøj Antenneforening før du kan modtage signalet fra Yousee.
Det betyder samtidigt at du, vil modtage regninger fra to steder.
Første regning fra Trædballe-Uhrhøj Antenneforening på medlemsskab af foreningen, medlemsskab betales for resten af kalenderåret. Derudover afregnes der kvartalsvist fremad til YouSee for selve Internetforbindelsen.

 

Hvordan får jeg Bredbånd?
Du kan også bestille Bredbånd hos YouSee på 7070 4040, eller besøge YouSee butikken i Vejle, her får du modem med hjem, og sparer portoen..

Opdatering af YouSee Play-apps på tværs af platforme.

Der kommer fra den 2/5 og frem til den 7/5 en opdatering til alle vores YouSee Play-apps på tværs af følgende platforme: Android, Android TV, iOS, TvOS, Web, Samsung Tizen og LG WebOS. Opdateringen indeholder generelle fejlrettelser og mindre forbedringer på alle...

læs mere

SALG AF YOUSEE KORT LUKKER 24. APRIL 2024

Over en periode er afsætningen af vores YouSee Kort løsning gradvist aftaget. Det skyldes, blandet andet at vores medlemmer nu vælger andre hardwareløsninger eller YouSee app-løsningen til deres tv-løsning. Nedgangen hænger også sammen med at YouSee Kort og en digital...

læs mere

Disney+

Fra sommeren 2024 og tre år frem, har Disney+ sikret sig rettighederne til de to europæiske fodboldturneringer, UEFA Europa League og UEFA Conference League, i Danmark og Sverige. Disney+ overtager rettighederne fra danske TV 2, som har vist turneringerne siden 2021....

læs mere