yousee_tv-boksMed tv-boksen fra YouSee har du fuld frihed og kan se tv, som du har lyst.
Og du har adgang til det hele via din fjernbetjening.
Vi giver dig nemlig fuld frihed til at se tv, som det passer dig. Du kan pause, hvis du bliver forstyrret. Starte forfra, hvis du får tændt for sent. eller optage, så du kan se det samme igen og igen. Og du er fri for faste sendetider, for du kan nemt gå tilbage i tiden og finde det, du ikke nåede at se.

 

`

Optag favoritterne og sæt dit tv på pause

Med YouSee Tv kan du optage et enkelt program eller en hel serie af programmer, så du kan gemme det bedste til senere. Oplev desuden forskellen, når du kan sætte fodboldkampen på pause. Så går du ikke glip af kongemålet, hvis der lige er andre gøremål.

n

Find det du gik glip af i tv-arkiv

Med tv-arkiv kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig. Så kan du f.eks. se søndagens afsnit af din yndlingsserie om mandagen. Du kan også gå på opdagelse i arkivet, der har alt fra dokumentarer og satirer til børneunderholdning fra den seneste uge og måned. Vi opdaterer selvfølgelig arkivet hele tiden, så du altid har adgang til de nyeste udsendelser.

Start programmet forfra

Fik du ikke starten af programmet med, så gør det ikke noget. Du kan nemlig starte mange af dine programmer forfra. Så behøver du ikke gå glip af noget, hvis aftensmaden trækker ud.

]

Optag dit ynglingsprogram

Det er ærgerligt at gå glip af noget. Så er du ikke hjemme, når dit yndlingsprogram bliver vist, kan du bare optage det.Har du en ynglings serie, kan du også få tv-boksen til at optage alle afsnit, så går du ikke glip af et eneste afsnit.

Skillilinie

Boksen er GRATIS for alle medlemmer af Trædballe-Uhrhøj Net.

Skillilinie

Vi har lavet en guide på yousee.dk, så du nemt kan lære knapperne at kende og få den bedste tv-oplevelse.

>>> Lær alle knapperne at kende

Skillilinie

Sådan får du fat i boksen:

Du kan afhente boksen hos Jelling Radio & TV på Stationsvej i Jelling (parkering ved døren) eller i Yousee butikken i Søndergade i Vejle.