8 nye kanaler

Vi har sammen med YouSee en god nyhed.

Nu kommer der endnu mere underholdning at vælge imellem i vores tv-pakker. Her byder vi nemlig velkommen til Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel, Investigation Discovery, TLC, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Siden den 11. juni 2024 er Kanal 4 og Kanal 5 en del af Grundpakken – uden at du skal betale ekstra for det. Så kan du fx de Politijagt, Ex On The Beach, Jaget Vildt og masser af andre gode underholdningsprogrammer.

8 nye kanaler i YouSee Play
Siden den 11. juni er Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TLC, Discovery Channel, Discovery ID og Eurosport 1 og 2 nemlig en del af YouSee Play, og du kan vælge de nye kanaler på lige fod med alt andet indhold.


Du kan læse mere om de nye kanaler på: yousee.dk/nye-kanaler

Betal kun for det, du har lyst til at se

Det er helt op til dig, hvor du vil se den underholdning, du har valgt. Du kan nemlig se alle dine kanaler og streamingtjenester på lige den skærm, du vil.
Og med YouSee Play-appen har du det hele med i lommen, i sommerhuset eller med i kufferten, når du rejser i EU. Superfleksibelt og supersmart.

Med YouSee Play bruger du point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester.
Du bestiller 10 point ad gangen op til 40 point, og herefter kan du bestille point enkeltvis.
Får du brug for færre point, skruer du bare antallet af point ned.
Det koster nemlig ikke ekstra at skifte mening.

Du kan få lige så mange point, du vil have.

Vil du have mere end 40 point, kan du altid bestille flere via YouSee Play-appen, tv-boksen eller på play.yousee.dk. Prisen er 10 kr./md. pr. point.

YouSee Streamer samler tv og streaming i én brugerflade.

YouSee Streamer er en smart, intelligent enhed til tv’et, som samler flow-tv, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugeroplevelse. YouSee Streamer er baseret på Google TV-platformen, og nu bliver det for første gang muligt at have tv-kanaler som DR1 og TV 2 liggende side om side med streamingtjenester som f.eks. Netflix, TV 2 Play og Viaplay i én overskuelig brugeroplevelse.

Med alt samlet ét sted bliver det nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at vælge lige præcis den underholdning, de har lyst til at se – uden at skulle skifte input på tv’et eller navigere mellem separate enheder og apps.

YouSee Streamer samler alle kanaler og tjenester med bl.a. YouSee Play og Bland Selv i én brugerflade til tv’et. Den smarte enhed gør det nemt og enkelt at vælge mellem de store mængder af indhold uanset om det er flow-tv, streamingtjenester eller apps. Samtidig er den lille og diskret, så den nemt kan gemmes væk bag tv’et eller tages med i sommerhus og på ferie i Europa.

Helt ny måde at tilgå underholdning på
Med den nye brugerflade og med kategorier som ”Fortsæt med at se”, ”Forslag til dig” og ”Ankommet for nylig” har det aldrig været nemmere at fortsætte med at se en film, serie eller program og få inspiration til at træffe næste underholdningsvalg.

Den medfølgende fjernbetjening integrerer klassiske flow tv-funktioner som kanalvalg ved hjælp af knapperne 0-9, samt adgang til populære streamingtjenester med et enkelt tryk, så man let kan zappe mellem tv og streaming-indhold. Samtidig kan fjernbetjeningen erstatte den almindelige fjernbetjening med funktioner som tænd/sluk og justering af lydstyrke.

FAKTA:

YouSee Play
Fra den 1.- juli 2023 tilbyder HL-Net sine medlemmer “YouSee Play” som et nyt fleksibelt tv-tilbud uden grundpakke, men med behov for tv-boks.
Hvis man ikke ønsker at se sport er YoUSee Play er godt valg.

YouSee Play betyder et delvist farvel til Bland Selv, som vi kender i dag.
Eksisterende medlemmer kan fortsat blive på Bland Selv, hvor nye medlemmer/medlemmer, der ønsker at skifte, får YouSee Play.
Din YouSee TV & Film-app har dog skiftet navn til YouSee Play, men ellers er alt ved det gamle.
Du kan læse mere om YouSee Play her: https://yousee.dk/play

Hvilke konsekvenser får indførelsen af YouSee Play
YouSee Play er alternativet til det nuværende Bland-Selv-Univers, hvor man kan kombinere Tv-kanaler og streamingtjenester i et samlet univers.
Det nuværende Bland Selv med 10 og 36 point fortsætter som man har været vant til, men nye kunder kan alene vælge YouSee Play.
Man vil heller ikke som eksisterende “Bland Selv” kunde, kunne skifte mellem de nuværende to Bland Selv pakker.
Hvis man beholder den nuværende “Bland Selv” pakke, vil man dog stadig kunne skifte programmer og streamingtjenester som man er vant til.

Er der fordele ved YouSee Play
En af de markante fordele ved YouSee Play er, at det ikke længere er nødvendigt at have en grundpakke, for at kunne tilkøbe Bland Selv oven på denne.
Man kan således starte med YouSee Play 10 point til 238,- kr./md.

YouSee Play indeholder DR’s kanaler samt nabolandskanaler, som man er vant til i Grundpakken, men ikke TV2 eller andre betalingskanaler.
Hvis man ønsker TV2 eller andre betalingskanaler eller streamingtjenester, så skal man bruge YouSee Play point til dette. 

Kan det betale sig at vælge YouSee Play i stedet for Bland Selv?
Man må gøre op med sig selv hvilket TV-behov man har, og så prøve at regne på, hvad der bedst kan betale sig.

Hvordan ser man YouSee Play?
Tv-kanalerne kan kun ses, hvis man bruger enten TV-boksen, YouSee Streamer enheden eller via YouSee Play-appen på mobil, tablet, pc eller Smart TV. Leje af tv-boks/YouSee Streamer Kr. 30,- pr. md. VIGTIGT: Man kan ikke se YouSee Play som almindeligt gammeldags TV (IKKE Smart TV).

Kan det betale sig hvis man har Bland selv?
Det er ikke altid en fordel at vælge YouSee Play fremfor den “gamle” Bland Selv løsning. Vi opfordrer vores medlemmer til at tænke sig godt om, samt at lave en korrekt udregning før man tænker på at fravælge “Bland Selv” fremfor YouSee Play.

En af fordelene ved YouSee Play er, at man ikke skal have en grundpakke for at kunne vælge YouSee Play. På den måde er det billigere, hvis man kun er ude efter et par enkelte kanaler. Men skal man bruge et par kanaler som ligger i grundpakken bruger man hurtigt en del point. Nedenstående er de kanaler, som ligger i den nuværende faste grundpakke.

Du kan læse mere om YouSee Play her: https://yousee.dk/play.
Har du stadig spørgsmål kan du får svar ved YouSee kundeservice på tlf: 7070 4040 eller i YouSee butikken i Horsens eller Vejle.

 

Èngangs omkostninger ved “YouSee Play”
Har du i dag en traditionel TV Grund- Mellem eller en Fuldpakke, skal du have udført et pakkeskifte inden du kan skifte til YouSee Play.
Pakkeskift Kr. 350,00 
Tv-kanalerne kan kun ses, hvis man bruger enten TV-boksen, YouSee Streamer enheden eller via YouSee Play-appen på mobil, tablet, pc eller Smart TV. 
VIGTIGT: Man kan ikke se YouSee Play som almindeligt gammeldags TV (IKKE Smart TV).

Yousee TV-boks/YouSee streamer enheden koster Kr. 30,- pr. måned i leje.