Få GigaSpeed bredbånd hos YouSee

Hos YouSee kan vi levere 1.000 Mbit GigaSpeed bredbånd til flest danskere. Og med GigaSpeed får du den allerbedste internetoplevelse. Samler du internet, tv og streaming hos os, får du desuden en række valgfrie fordele, uden det koster ekstra. 

Hurtig – Hurtigere -GigaSpeed

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Så kan hele familien streame, game og være online, uden at det hakker. GigaSpeed dækker både over fiber og coax, så vælger du GigaSpeed, er du altid sikker på at få den hurtigste forbindelse.

Vores router er en testvinder

Der følger altid en router med, når du bestiller internet hos os – men ikke en hvilken som helst router. En test af syv forskellige routere viser, at vores router samlet set performer bedst. Det er vi superstolte af.

Test af 7 routere hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klient og router. YouSee´s router performer samlet set bedst i sammenligningen.
Læs rapporten her

Nyd den bedste streamingoplevelse

Med vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit får du en stabil internetdækning til hele familien. Så kan I gå på internettet på alle jeres mobiler, tablets og computere på samme tid og streame film og tv-serier i ultrahøj kvalitet.


Kilde: https://ispspeedindex.netflix.com. Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige ‘prime time bitrate’ af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget helt i top.

På MitYouSee, kan du flg.:

  • Skifte hastighed
  • Bestille sikkerhedspakke
  • Vælge/skifte “youSee More”
  • Overblik over dit engagement

Besøg mitYouSee

YouSee´s kundeservice hjælper dig med:

  • Problemer med dit bredbånd
  • Problemer med Live TV

YouSee kundeservice:
Tlf.: 7070 4040

Åbningstider:  
Hverdage: kl. 08.00-20.00
Weekend/helligdage: kl. 10.00-20.00

 

Boost dit Wi-fi

Hvis du oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet.

 

Masser af valgfrie fordele

Samler du internet, tv og streaming hos os kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra.
Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig. Prøv fx film og serier med C More, bøger fra BookMate og og lyt til over 40 mio. musiknumre i YouSee Musik. Ikke alle produkter giver adgang til YouSee More.

Vær på nettet i løbet af få dage

Hos Yousee butikken i Vejle, kan du blive oprettet og få dit modem med hjem, og du vil være på nettet i løbet af få dage.  (*Kræver at det korrekte stik er monteret i din husstand)