Få GigaSpeed bredbånd hos YouSee

Hos YouSee kan vi levere 1.000 Mbit GigaSpeed bredbånd til flest danskere. Og med GigaSpeed får du den allerbedste internetoplevelse. Samler du internet, tv og streaming hos os, får du desuden en række valgfrie fordele, uden det koster ekstra. 

Hurtig – Hurtigere -GigaSpeed

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Med 1.000 Mbit er GigaSpeed nemlig den hurtigste og mest stabile hastighed, du kan få. Så kan hele familien streame, game og være online, uden at det hakker. GigaSpeed dækker både over fiber og coax, så vælger du GigaSpeed, er du altid sikker på at få den hurtigste forbindelse.

Vores router er en testvinder

Der følger altid en router med, når du bestiller internet hos os – men ikke en hvilken som helst router. En test af syv forskellige routere viser, at vores router samlet set performer bedst. Det er vi superstolte af.

Test af 7 routere hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klient og router. YouSee´s router performer samlet set bedst i sammenligningen.
Læs rapporten her

Nyd den bedste streamingoplevelse

Med vores lynhurtige hastigheder på op til 1.000 Mbit får du en stabil internetdækning til hele familien. Så kan I gå på internettet på alle jeres mobiler, tablets og computere på samme tid og streame film og tv-serier i ultrahøj kvalitet.


Kilde: https://ispspeedindex.netflix.com. Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige ‘prime time bitrate’ af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget helt i top.

På MitYouSee, kan du flg.:

  • Skifte hastighed
  • Bestille sikkerhedspakke
  • Vælge/skifte “youSee More”
  • Overblik over dit engagement

Besøg mitYouSee

YouSee´s kundeservice hjælper dig med:

  • Problemer med dit bredbånd
  • Problemer med Live TV

YouSee kundeservice:
Tlf.: 7070 4040

Åbningstider:  
Hverdage: kl. 08.00-20.00
Weekend/helligdage: kl. 10.00-20.00

 

Boost dit Wi-fi

Hvis du oplever, at internettet bliver langsomt hver gang, du går ind i soveværelset eller ud på terrassen, er et startsæt, som består af to YouSee WiFi Boostere, et godt supplement til dit internet.

 

Masser af valgfrie fordele

Samler du internet, tv og streaming hos os kan du blive en del af vores fordelsprogram YouSee More – uden det koster ekstra.
Vælg mellem masser af fordele, og skift dem ud, når det passer dig. Prøv fx film og serier med C More, bøger fra BookMate og og lyt til over 40 mio. musiknumre i YouSee Musik. Ikke alle produkter giver adgang til YouSee More.

Vær på nettet i løbet af få dage

Hos Yousee butikken i Vejle, kan du blive oprettet og få dit modem med hjem, og du vil være på nettet i løbet af få dage.  (*Kræver at det korrekte stik er monteret i din husstand)

Tilbud lige nu:

Valgfri hastighed til 0 kr. første måned. Oprettelse og forsendelse kvit og frit.
Besparelse op til 697 kr.

Regler vedr. Bredbånd uden TV

Drift af foreningen
Bredbånd leveres gennem foreningens forsyningsnet på en særlig foreningsaftale med YouSee, hvor medlemmerne får særlige produkter og priser.

For at benytte foreningens tilbud og fordele, skal du være medlem af foreningen. Udgifter til drift, service og vedligehold af det lokale GigaSpeed anlæg, fordeles til medlemmerne som et månedligt driftsbidrag / kontingent, der opkræves periodevis efter gældende regler, af foreningen.

Pris findes på dette link: https://www.tunet.dk/foreningen/priser-og-gebyrer/

Sådan bestiller du
Hvis du endnu ikke er medlem af foreningen, er der to trin der skal gennemføres før du kan få bredbånd

1: Du skal tilmelde dig til foreningen, så du bliver medlem. Det er GRATIS i etablerede områder. Er du i tvivl, så ring til os på 7070 4040.
2: Når du har fået en bekræftelse fra foreningen på dit medlemskab, kan du først bestille bredbånd direkte hos YouSee. www.yousee.dk


Om udstyr
Når du har bestilt bredbånd ved YouSee modtager du en ordrebekræftelse og efterfølgende vil du modtage det modemudstyr der skal bruges.

Hvis du allerede har en tv-pakke:
Hvis har en tv-pakke fra foreningen nu, og blot ønsker at skifte til Bredbånd Uden TV, kan du se reglerne for pakkeskift og bestille på dette link: https://www.tunet.dk/tv/pakkeskift/