Den nye YouSee Streamer er til dig, der elsker tv og streaming – men som hurtigt farer vild i al den underholdning, du har adgang til. Nu kan du få et samlet overblik over alt det, du er i gang med at se. Du skal bare tænde din streamer. Så finder du alle dine tv-kanaler, streamingtjenester og apps ét sted.

Med streameren får du et lynhurtigt overblik – på tværs af al din underholdning. Se videre, hvor du slap. Få inspiration til den næste serie. Tjek alt det nye indhold. Ét og samme sted.
Vi danskere bruger i gennemsnit 23 minutter på at lede efter noget, vi gerne vil se. Med en YouSee Streamer skal du kun lede efter play-knappen. Så får du både overblikket og din aften tilbage.

Streameren er på størrelse med en post-it, og kan hurtigt gemmes væk bag tv’et. Du kan også nemt smide den i weekendtasken, tage den med i sommerhus eller på ferie i EU. Det eneste den kræver er en skærm med HDMI-indgang, wifi og en stikkontakt.

Streameren er lille, fleksibel og nem at bruge. Og så er den baseret på Google’s Android Tv, og ligger klar med tusindvis af apps til download. Også dem du ikke abonnerer på hos os. Den har indbygget Chromecast og Google Assistant, så du kan tale til fjernbetjeningen, og bede den om at søge efter en serie. Derudover kan streameren vise indhold i 4K Ultra HD, og giver dig en fantastisk lyd- og billedkvalitet.

Læs mere om YouSee Streamer